Hoppa till huvudinnehåll

Solisterna – ett nätverk för aktivt seglande

Solisterna seglar inte solo
Solisterna är ett nätverk som är till för dig som av olika anledningar blivit ensam med båt men som vill fortsätta att segla tillsammans med andra, och dels för dig som tidigare seglat och blivit utan båt och som gärna vill gasta. Även motorbåtsägare är välkomna.

Vill du vara med och påverka Solisternas framtid?
Vi efterlyser nya funktionärer. Kontakta Berth för mer information.

Idag är vi cirka 100 personer i nätverket som består av skeppare och gastar från hela Västkusten. Kanske kan du hitta någon att segla ihop med i eller utanför våra eskadrar. Du som ställer upp med båt förutsätts ha adekvat säkerhetsutrustning, samt visa ett gott sjömanskap och följa de regler som finns till sjöss.

Förutsättningarna för dig som gastar är att du har tidigare sjövana och kan delta i de göromål som krävs för att hantera de situationer som kan uppstå ombord på en båt.

Detta är också ett tillfälle för dig med sjövana som just har skaffat dig ny båt och känner dig osäker inför att hantera den på egen hand. Det finns flera erfarna gastar i vårt nätverk, så om du anmäler dig och anger att du vill ha ”starthjälp”, så finns det goda möjligheter att någon ställer upp.

Du behöver inte stå med på vår medlemslista för att segla med oss. Men vill du få våra mejlutskick och möjlighet att kontakta våra skeppare och gastar, hör då av dig till Mia Raunegger, mia@design4u2.se eller 0762 01 57 25.

VÄL MÖTT!

Kommittén
Berth Andreasson, berthandreasson@icloud.com, 0707 42 82 82
Mia Raunegger, mia@design4u2.se, 0762 01 57 25

 

"Vad gör vi"   Klicka här 
"Våra Aktiviteter"   Klicka här 
"Våra Genomförda Aktiviteter"  Klicka här