Hoppa till huvudinnehåll

Båtliv

Svenska Kryssarklubben är för dig som vill få ut mer av ditt båtliv och som älskar båt, hav och skärgård för segel eller motor.

Svenska Kryssarklubben ger dig tips på fina hamnar och hur du lägger till säkert.
Svenska Kryssarklubben erbjuder hamn- och farledsinformation, tillhandahåller kartskisser, har lagt ut över 230 stycken bojar som du som medlem kan lägga till vid längs Sveriges kuster och skärgårdar, monterat bergöglor, underhåller kummel och enslinjer, allt för att ge dig en säker navigering och en trygg förtöjning. Svenska Kryssarklubbens uthamnar är välbesökta mötesplatser för medlemmar från när och fjärran.


Motorbåt och barn i naturhamn
Foto: Sweboat

 

Inspirerar dig till härliga båtfärder, nära och fjärran, bland annat familjeeskadrar.
Varje år arrangeras ett hundratals olika eskadrar i Svenska Kryssarklubbens regi, både i svenska vatten och till andra länder. Eskadrar på flera dagar för lite mer äventyrligt sinnade, liksom eskadrar för familjer där avståndet till en glasskiosk räknas in i båtfärden.

Barn med flytväst på segelbåt
Foto: Svenska Kryssarklubben

 

Vi ger dig gemenskap, 40 000 medlemmar; kvinnor och män, familjer, i motor- och segelbåtar.
Svenska Kryssarklubben finns i hela Sverige längs kusten, från Luleå i norr till Skåne och på Västkusten samt i Mälaren, Vättern och Vänern. Även i Medelhavet och i andra hav utomlands. Medlemmarna är organiserade i 14 kretsar.


Eskadersegling med Svenska Kryssarklubben
Foto: Svenska Kryssarklubben

 

Läs mer om vad Svenska Kryssarklubben gör för dig

 

Bli medlem i Svenska Kryssarklubben