Hoppa till huvudinnehåll

Svenska Sjö båtförsäkring

Svenska Sjö

Som medlem i Svenska Kryssarklubben är du delägare i Svenska Sjö.
Svenska Kryssarklubben är en av sju delägare i Svenska Sjö och en av de största. Det ger dig direkta fördelar som mer omfattande villkor, resultatbonus, smidig och kunnig skadereglering.
Kunderna i Svenska Sjö är också väldigt nöjda med hur deras skador hanterats. Nöjdheten har ökat ytterligare och 9 av 10 som haft en skada är mycket nöjda med skadehanteringen.

Medlemsförsäkringen Svenska Sjö ökar, av de som testat Svenska Sjö på pris och innehåll, väljer fler än 30 % att teckna försäkring, nedan några konkreta fördelar med att välja medlemsförsäkringen.

Ökad trygghet vid försäljning och köp av båt- Köp och säljpaket inkl köpeavtal gratis!
För att ytterligare öka tryggheten vid köp och försäljning av båt har Svenska Sjö nu tagit fram en köp och sälj-guide och ett köpeavtal som gratis kan laddas ned på svenskasjo.se. Dessutom har man dubblat maxersättningen i rättskyddsförsäkringen och också satt ett tak på självrisken. Det gör det tryggare om du skulle hamna i en tvist med köpare eller säljare. Läs mer här.

Ta del av Svenska Sjös resultatbonus
Resultatbonusen är unikt för Svenska Sjö. Svenska Sjö har inga vanliga vinstintressen, om det blir ett överskott pga ett bra skadeår så går överskottet till dig som kund och kretsmedlem men också till båtägarorganisationerna för att där utveckla medlemsnyttan (där Svenska Kryssarklubben och dess kretsar ingår). Är du inte kund så får du ta del av eventuell resultatbonus efter ditt första försäkringsår. Svenska Sjö stödjer också landets kretsar och klubbar löpande.

Självriskbonus
För varje skadefritt år sänks självrisken med 500 kr. Kan maximalt bli 1 500 kr.

För mer information > klicka här < eller ring oss på 010-490 49 00 för en försäkringsgenomgång.

Svenska Sjö banner

Testa vår egen båtförsäkring – Svenska Sjö. Gå in på Svenska Sjö och beräkna premie