Hoppa till huvudinnehåll

Uthyrning av Kryssarklubbens IF-båtar och kajaker

Vet du att du kan upptäcka andra farvatten än dina hemmavatten genom att hyra någon av Svenska Kryssarklubbens IF-båtar som finns i Bottenviken och Stockholms skärgård, samt i Vänern för Qvinna Ombords medlemmar.

Tant Gul och Tant Gredelin finns i Stockholms skärgård, på Malma Kvarn som är Svenska Kryssarklubbens utbildningscenter. Upptäck den fina biten av Stockholms skärgård med utgångspunkt från Malma, som ligger på Värmdö. Malma Kvarn har också andra faciliteter, såsom bastu och sommaröppen krog. Läs mer om Malma Kvarn här.

Här kan du boka Tant Gul och Tant Gredelin

Du kan hyra Tant Gul och Tant Gredelin om du: 
- är medlem i Svenska Kryssarklubben
- har nautisk kompetens (lägst förarintyg eller motsvarande)
- har seglingskunskaper

Tant Gredelin


Tant Storm ligger i Luleå. Därifrån kan du upptäcka Bottenvikens fina skärgård. Kanske passa på att besöka Gåsören som är Bottenvikskretsens uthamn i Skelleftebukten. Det är Bottenvikskretsen som sköter om Tant Storm.

Läs mer om Tant Storm här


Tant Storm


Tant Trygg finns i Vänern. Båten seglas i första hand av Qvinna Ombord-medlemmar inom Kryssarklubben. Det är Qvinna Ombord, Vänerkretsen, som sköter om båten.

Läs mer om Tant Trygg här


Tant Trygg


Hyr kajak till medlemspris

Kajaker Malma Kvarn
För dig som medlem finns det sex stycken röda och nya kajaker för uthyrning på Malma Kvarn, Värmdö, i Stockholms skärgård. De väntar på att få visa dig närområdet runt Malma från sjösidan.

Här kan du boka kajak till medlemspris!  

Eller så åker du till Malma och chansar på att någon är ledig. På plats scannar du en QR-kod, resten är självinstruerande.

Pris för att hyra: 100 kr/timme eller 500 kr/dag. (Än så länge kan man endast boka kajakerna över dagen.)

I kajakerna finns flytväst, kapell och paddel. Det är väldigt bra om man har på sig badskor/tofflor och korta byxor.
Vi vill tipsa om att man är minst två personer när man paddlar, dels för säkerheten, dels för att det är lättare att bära kajakerna om man är två. 

Kajaker Malma Kvarn
God tur!