Hoppa till huvudinnehåll

Bottenvikskretsen

Inbjudan till båtsnack (och lite musik).

Plats: Sara Kulturhus scen 4. Norra ingången mest praktisk.

Tid: Onsdag 20 mars kl 18:30

Anledning: Svenska kryssarklubben fyller 100 år i år.

Program:
18:30 bjuder kryssarklubben på lite födelsedagsfika i norra foajen
19:00 förflyttar vi oss till scen 4 där Carina Lernhagen Matz och Erling Matz berättar och visar bilder i en exposé över de hundra år av fritidsbåtliv som förflutit sedan Svenska Kryssarklubben bildades. Blandat med sång och musik.

Evenemanget öppet för alla, medlemmar som icke medlemmar i SXK.

Carina Lernhagen Matz och Erling Matz, har skrivit Kryssarklubbens årsskrift jubileumsåret 2023 och besöker oss nu för att reta våra båtnerver med båtprat och lite sång och musik lagom inför kommande sjösättning.

Anmälan: Enklast genom att du i förväg swishar en blygsam avgift om 50.- till vårt swishnummer: 123 33 84 179 så vet vi hur mycket fika vi skall bulla upp med. (Det går att lösa vid dörren också!) Eller hör av dig till Mats Åkerström 070-318 83 18 eller mail mats@akerstrom.nu

 


Nordisk sjötaxi tar över drift av lotshuset på Gåsören

Från och med i sommar så har vi överlåtit uthyrningen av Lotshuset på Gåsören till Nordisk Sjötaxi. Dessutom finns en ny brygga inne i hamnen som är anpassad för den nya taxibåten och både båt och brygga kan nu ta med passagerare med nedsatt rörlighet och även rullstolar. 

För mer information och bokning så besök www.nordisk-sjotaxi.se

All bokning av huset sker alltså via Nordisk Sjötaxi. Är den inte bokad av någon har alla naturligtvis tillträde till huset under dagtid precis som vanligt. Den står öppen precis som den gamla fyren också vanligtvis gör. Välkomna på besök. 


 

banner_repay.jpg

banner_profix.jpg

SXK

Svenska Sjö

Svenska Sjö banner