Hoppa till huvudinnehåll

Aktiviteter

Båtlivskommittén
AKTIVITETER 2024 (med reservation för ändringar)

* Vers Alsace en bateau” (Mot Alsace i båt) 3,5 månader på kanaler i Europa, 10 april
* What if?, 24 april

Du behöver inte vara medlem för att vara med på våra aktiviteter. Alla är välkomna! Vill du se och läsa om våra tidigare genomförda aktiviteter kan du göra det här: https://www.sxk.se/vastkustkretsen/var-verksamhet/solisterna/genomforda-aktiviteter

Vers Alsace en bateau” (Mot Alsace i båt) 3,5 månader på kanaler i Europa, 10 april 18:30

Börje och Anne-Beate Silverfjäll berättar och visar bilder
från deras båttur i somras i Europa. En stor del av upplevelsen av att färdas med egen eller hyrd båt i Frankrike utgörs
av kontakten med den franska vattenmyndigheten VNF.

I vårt lilla föredrag skall vi berätta lite om förutsättningar att färdas på franska vattenvägar. Vi berättar om slussar, tunnlar, broar mm och om en genomgående mycket trevlig och hjälpsam personal.

Under kvällen blir det fika och god gemenskap i vanlig ordning,

Välkomna

Anmäl er här


What if?, 24 april 18:30

”What if” är temat för en satsning på en teorikväll och ögonöppnare där vi vågar tala om det som helst ingen vill uppleva. Vi vågar tala om ”elefanten i rummet”, dvs en olycka ombord när vi är ute på med vår båt! Det kan vara sjukdom, personskada, grundstötning, vatteninträngning, brand med mera.

Sjöräddare från SSRS och Livräddare från räddningstjänsten är0på plats och svarar på era frågor kring temat ”Vad gör vi efter vi larmat och hjälp är på väg?”. Vi hoppas på en utvecklande dialog med frågor, erfarenheter och kommentarer emellan publiken och föredragshållarna. Det visas filmer, bilder och SSRS berättar om åtgärder kring olika händelser.

Under kvällen blir det fika och god gemenskap i vanlig ordning,

Välkomna

Anmäl er här