Hoppa till huvudinnehåll

Information om forum och bloggar

Genom att besöka Kryssarklubbens olika forum så godkänner du att du binder dig juridiskt till följande avtal.

Om du inte godkänner följande avtal, besök inte eller använd inte Kryssarklubbens forum.
Vi kan ändra detta avtal när som helst och vi kommer att göra allt för att informera dig om ändringar, men det vore klokt av dig att granska denna sida regelbundet på egen hand eftersom fortsatt användning av forum även efter ändringar innebär att du godkänner att du är juridiskt bunden till detta avtal.

Du går med på att inte posta något grovt, obscent, vulgärt, förtalande, hatiskt, hotande, sexuellt orienterat eller något annat material som kan bryta mot lagarna i ditt land, lagarna i landet där Kryssarklubbens forum finns, eller internationell lag.
Om du bryter mot detta så kan det leda till omedelbar och permanent bannlysning samt att vi kontaktar din Internetleverantör. IP-adressen för alla inlägg sparas. Du går med på att Kryssarklubben har rätten att ta bort, redigera, flytta eller stänga vilka inlägg och trådar som helst, när som helst.
Som användare godkänner du att all information du skriver in sparas i en databas. Denna information kommer inte att delges till någon tredje part utan ditt samtycke, men Svenska Kryssarklubben kan inte hållas ansvarig för eventuella intrångsförsök som kan leda till att information komprometteras.

Du godkänner att dina personuppgifter behandlas enligt GDPR (läs mer om GDPR här)

Svenska Kryssarklubben tar inte ansvar för de svar som lämnas. Svaren ska betraktas som en personlig åsikt och det åligger varje besökare att själva bedöma svarets trovärdighet.


På vår webbplats kan medlemmar lägga upp bloggar.

För att starta en blogg på sxk.se måste du aktivera ditt medlemsskap på webbplatsen.
Kontakta därefter Anneli Ekholm, tel: 08-448 28 80 för att få rätt behörighet.