Hoppa till huvudinnehåll

Ambassadör för Kryssarklubben

Kryssarklubben söker frivilliga som vill vara med och värva nya medlemmar i sommar.

En ambassadör kan vara en medlem som tycker att det är kul att ta kontakt med andra människor för att prata Kryssarklubben.

1:a veckan i maj (v. 18) sänds material till ambassadören. Hen kommer att få x antal broschyrer ”Få ut mer av ditt båtliv” (som beskriver Kryssarklubben) och ett medlemserbjudande med QR-kod till anmälan. Det är denna broschyr och medlemserbjudande som ambassadören delar ut till presumtiva medlemmar. Att prata med presumtiva medlemmarna om Kryssarklubben är det viktiga, sedan dela ut broschyr med erbjudandet inbladat.

 

Ambassadören får välja när och var hen agerar som ambassadör under sommaren. Men lämpligt är i naturhamnar och gästhamnar. Från mitten av maj till och med augusti ut är perioden för Kryssarklubbsturnén. Erbjudandet gäller augusti ut.

Varje ambassadör kommer få ett ambassadörsbrev, till sig själv, som förklarar vad det innebär att vara ambassadör. Genom att läsa broschyren ”Få ut mer av ditt båtliv” (den innehåller många fina bilder och lite text), får ambassadörerna information om vad Kryssarklubben är i sin helhet. (Om man känner att man behöver det.) 

Den 19 maj arrangerar rikskansliet en peppkväll via Teams, för de ambassadörer som vill. 

Som tack för hjälpen kommer ambassadören att få något ur Kryssarklubbsshopen.

Anmäl dig som ambassadör genom att mejla till Maud Nordell på rikskansliet: maud.nordell@sxk.se senast 28 april. Ange namn, adress och mejladress.

Dela i sociala medier