Hoppa till huvudinnehåll

Stugvärd på Utklippan

Att vara stugvärd på Utklippan blir populärare, år efter år. Vi bör finnas på plats under juni, juli och augusti.

Svenska Kryssarklubbens Blekingekrets har sedan 1986 haft verksamhet på Utklippan. Där bör vi sprida information om SXK, Blekingekretsen och det vackra Blekinge.

Vi har ett stugvärdssystem där medlemmar i SXK kan få möjligheten att vara stugvärd en vecka.

För en mindre avgift (600 kr/vecka) kan våra stugvärdar bo i vår lägenhet under en vecka. Uppgiften som stugvärd är inte alls betungande. Vi vill att värden utövar viss tillsyn på naturreservatet och sprider information om Kryssarklubben och Blekinge. Sedan kan man njuta av tystnaden, ha sälsafari, fiska, titta på övriga djur och växter i naturreservatet, läsa några böcker och vila själen.

Lägenheten har  kök och vardagsrum  på bottenplanet samt sovrum på övervåningen. Sovrummmet har tre sängar + tre extra madrasser. Fri båtplats i hamnen ingår.

Låter det lockande? 

Är du registrerad som medlem i SXK (förutsättning!) är det bara till att Logga in och läsa mer på Blekingekretsens hemsida under fliken Stugvärd Utklippan 2024. (den fliken syns endast när du är inloggad)


(Om du inte har något "Användarnamn" och "Lösenord" skaffar du detta genom att gå in på "Aktivera ditt webbkonto" uppe till höger på sidan.)