Hoppa till huvudinnehåll

Eskader i Venedig

Våra båtar ligger och väntar på oss i Casale, vid floden Sile, strax norr om Venedig. Under veckan kommer vi att utforska Venedigs kanaler och öarna Murano och Burano. Därefter fortsätter vi österut och gör stopp i Jesolo, Caorle och Bibione för att avsluta i Precenicco, där vi lämnar våra båtar.

Resans upplägg
Vi börjar med en flygresa med SAS/Swiss Air från Arlanda eller Kastrup till Venedig. Transfer till basen tar 30 minuter. Första kvällen lär vi känna varandra under en gemensam välkomstmiddag. Nästa dag kastar vi loss och angör Venedig för att utforska omgivningarna under två dagar. Vi har bl.a guidad rundtur i Venedig. Välj båt för 6 gäster eller 8, boka en hytt eller flera. Besättningen på varje båt lägger upp dagen efter egna önskemål, på kvällen samlas vi i avtalad natthamn och träffar övriga båtar och besättningar.

Vi kryssar enkel väg så att vi får ut maximalt av veckan, nya upplevelser varje dag innan vi avslutar i Precenicco efter totalt ca 30 timmars navigation, fyra slussar och sex svängbroar. Sista dagen har vi gemensam transfer till Venedig och flyger hem till Arlanda eller Kastrup.

Båtar och utrustning
Vi disponerar 6 moderna och bekväma båtar från LE BOAT, med 3- resp 4-dubbelhytter, stor salong, flera WC/dusch, välutrustat pentry och flybridge. Båtarna är komplett utrustade och det ingår även lakan och handdukar, städning, självriskförsäkring, Le Boat hamnplats i Venedig. Du kan välja mellan följande alternativ (finns 2 båtar av varje):

MINUETTO - 3 dubbelhytter + salong, 2 WC/dusch
ELEGANCE - 3 dubbelhytter + salong, 3 WC/dusch
MAGNIFIQUE - 4 dubbelhytter + salong, 3 WC/dusch

Teknisk arrangör: Poseidon Travel AB
För ytterligare information och bokning, gå in på Poseidons hemsida: www.poseidontravel.se/venedig2013