Hoppa till huvudinnehåll

Qvinna ombord

http://www.sxk.se/qvinnaombordnamnden Vill du få nyhetsutskick för kommande seglingsaktiviteter och äventyr för tjejer? Anmäl dej då till de ansvariga för Qvinna Ombord. 

Ansvarig för Qvinna Ombord i Eggegrundkretsen är:

 

Susanne Johansson
Tel: 070-7912637
e-post: sussiejohansson_m(at)hotmail.com

   

Historik

En av nio nämnder i Svenska Kryssarklubbenär "Qvinna ombord". Nämnden har sitt ursprung i en enkät gjord av Västkustkretsen där ett antal medlemmar (män) angav att kvinnan var ett hinder för deras båtliv. För att gå emot detta startades projekt "Qvinna ombord" som bestod av två män och två kvinnor.

En liten grupp motiverade eldsjälar startade en Qvinna ombord grupp i Eggegrundskretsen. Målet var att fånga ett intresse hos kvinnor att vilja engagera sig i och hitta på förslag till olika båtaktiviteter, gå på kurser tex VHF-cetifikat ja allt som har med båtlivet att göra. Det är alltid roligare att ha kurskamrater att gå med.

På Qvinna ombord's riks sida tips på bl.a. aktiviteter. Detta hoppas vi kan inspirera er till att följa med på kommande Qvinna ombord arrangemang. Hör gärna av er med frågor, funderingar och idéer.

Qvinna ombords facebooksida - SXK Qvinna Ombord - kan du utbyta erfarenheter, lägga in tips och se vilka andra aktiviteter som anordnas runt om i landet.