Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till ett nytt medlemsår med Svenska Kryssarklubben!

Snart är det dags att säga "Gott nytt medlemsår" och förnya ditt medlemskap i Svenska Kryssarklubben. Kryssarklubben är föreningen för dig som älskar båt, hav och skärgård, för segel eller motor, och vill få ut mer av ditt båtliv.

Det är dags att förnya medlemskapet för verksamhetsåret 1 september 2022 till 31 augusti 2023.
Tillsammans med På Kryss nr 5, som utkommer runt den 24 augusti, får du en avi med medlemsavgiften. 
Vill du hellre betala din medlemsavgift direkt med kort kan du redan nu logga in på www.sxk.se och under Mina sidor se uppgifter om ditt medlemskap.

För att komma till Mina sidor i medlemssystemet måste du ha ett webbkonto på www.sxk.se.
Första gången du ska logga in behöver du klicka på Logga in och därefter klicka på Aktivera konto.
När du har loggat in på sxk.se, klicka på länken med texten "Till mina sidor" som finns under dina adressuppgifter.


Det är det här medlemsåret, fast kalenderår 2023, som Svenska Kryssarklubben fyller 100 år!
Årsskriften 2023 blir en extra fin och innehållsrik jubileumsbok med personer, båtar och händelser under tio decennier. Redaktörer är Carina Lernhagen Matz och Erling Matz. Dessutom planeras en utställning på Sjöhistoriska museet i Stockholm med titeln "100 år i nöjesbåt". Den ska berätta om hur Kryssarklubben bildades och utvecklades, om båtlivets boom på 1970-talet och om det spännande och sköna livet på sjön under tio decennier.
Missa inte allt spännande som kommer att hända under året!  Välkommen till ett nytt medlemsår med oss!
 

Obs! Även om du betalar din medlemsavgift med kort kommer du att få en avi med tidningen. Detta beror på att uppgifter till den tryckta årsaviseringen redan är hämtade från medlemsregistret. Självklart kan du då bortse från avin som kommer tillsammans med tidningen.


Vill du avsluta ditt medlemskap hos oss? Vänligen kontakta oss på telefon 08-448 28 80 eller e-post: info@sxk.se så slipper vi skicka en påminnelse. Ej inbetald medlemsavgift avslutar inte ditt medlemskap automatiskt.

Dela i sociala medier