Hoppa till huvudinnehåll

Svenska Kryssarklubben söker ”båtpro” till SXK Training Center

Kryssarklubben vill ha de mest nöjda medlemmarna i det svenska båtlivet! Vi söker nu ett par ”båtpro” som på deltid kan stödja våra medlemmar, som älskar båt, hav för segel eller motor. Här kommer du in, som ”båtpro” ska du inspirera och vidareutbilda våra medlemmar. Du gör det genom föreläsningar eller rena handfasta tips. Exempelvis hur du sätter en spinnaker för första gången, hur du genomför eco-driving med din nya båt eller hur lägger du till i gäst- eller naturhamn.

Svenska Kryssarklubben, SXK, är en aktiv förening som växer och attraherar nya medlemmar. Vi ser ljust på framtiden. Vi gillar utmaningar och vill nu prova nya sätt som gör att vi fortsätter växa. Vi vill ha de mest nöjda medlemmarna i det svenska båtlivet! Vi söker nu ett par ”båtpro” som på deltid kan stödja våra medlemmar, som älskar båt, hav för segel eller motor. Här kommer du in, som ”båtpro” ska du inspirera och vidareutbilda våra medlemmar. Du gör det genom föreläsningar eller rena handfasta tips. Exempelvis hur du sätter en spinnaker för första gången, hur du genomför eco-driving med din nya båt eller hur lägger du till i gäst- eller naturhamn.

Arbetet är en timanställning under en tvåårig projektperiod. Den kan därefter komma att förlängas beroende av projektets resultat.
Vi söker nu ”båtpro” till flera platser i landet, där du kommer arbeta tillsammans med våra kretsar, lokalföreningar, som finns runt om i landet.

Ansökan skickas till fredrik.noren@sxk.se och bör innehålla ett personligt brev samt CV som styrker adekvata erfarenheter och kompetenser samt löneanspråk.
Sista ansökningsdag är den 1 juni 2022. Inkomna ansökningar behandlas löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela i sociala medier