För dig som planerar eller drömmer om att komma iväg

Långfärdsseminarium

För dig som planerar eller drömmer om att komma iväg. Lördagen den 10 mars är du välkommen till inspirerande långfärdsseminarium med berättelser, tips och råd från Linda, Milo, Thomas och Margareta. PASSA PÅ! FREDAG 9 MARS kl. 12.00 är sista anmälningsdag för att få gratis entré till båtmässan i biljettpriset!

Fredag den 9 mars kl. 12.00 är sista anmälningsdag för att få gratis entré till båtmässan i biljettpriset.
Välkommen att efteranmäla dig till seminariet och betala på plats i Svenska Kryssarklubbens monter A02:12. (Vi tar emot kort, kontanter eller Swish, se pris nedan).
Entré till båtmässan ingår inte i seminariebiljetten vid efteranmälan.

 

Inspirerande tre timmar för dig som planerar eller drömmer om att komma iväg.

 

TALARE

5968

Thomas och Margareta Veber
ETT ÅR UTAN SKOR
Är ett gripande och annorlunda reseföredrag om att hoppa av vardagens race och förvandla vardagen till ett äventyr och ta med sig äventyret hem.
”Vi upplevde många vackra ställen, men det var människorna, vi mötte under resan, som gjorde störst intryck på oss”säger familjen som är känd från tvserien ”Familjer på äventyr” som gick i SVT under våren 2017.
Tidningen På Kryss har följt familjen med en artikelserie och i ett antal korta filmer under fjolåret.

 

5969

Milo Dahlmann
ATT SEGLA ENSAM
Milo kommer att berätta om sina ensamseglingar, hur man förbereder och vad man behöver tänka på. Milo vet hur man följer sin dröm inte bara en gång utan flera.
Till vardags arbetar hon som sjuksköterska på akuten på Södersjukhuset där livet är allt annat än ensamt. Men mest känd är hon allt som första svenska ensamseglande kvinna som korsat Atlanten och dessutom har hon seglat till Antarktis.

 

5971

Linda Lindenau
EN VANLIG DAG PÅ JOBBET, OM ATT LEVA PÅ SIN SEGLING
Sedan 2010 lever Linda på sin segling, med kurser i Sverige på sommaren och i Grekland höst och vår. Men våren 2016 gav hon sig av på en jordenrunt-segling, med huvudsakligen kvinnor ombord.
Just nu ligger hennes båt Peristera på Nya Zeeland och blir upprustad, medan Linda blir underhållen i Sverige. Den 11 mars åker hon tillbaka och fortsätter seglatsen via Nya Kaledonien, Australien, Indonesien, Madagaskar, Sydafrika och vidare mot Europa. Under
Lindas föredrag får vi ta del av hennes erfarenheter av hur hon etablerat sig i en mansdominerad värld, hur det är att segla med ständigt nya besättningar med olika erfarenheter, och skillnaden mellan att segla med kvinnor och att segla med män.

TID
12.30-13.00 Registrering utanför sal K-11
13.00 Seminariet börjar
Paus - Svenska Kryssarklubben bjuder på fika 
ca 16.00 Seminariet slutar 
Efter seminariet är du välkommen till Svenska Kryssarklubbens monter A02:12 för frågestund med talarna och boksignering.
 

PLATS
Sal K-11 på båtmässan Allt för sjön, Stockholmsmässan, Älvsjö 

När du har anmält dig och betalat får du ett e-postmeddelande från Svenska Kryssarklubben innehållande voucher och registreringskod. 
Du fyller i registreringskoden på mässans webbsida och skriver därefter ut entrébiljetten själv eller spar den i din mobil.

Det finns fyra olika biljettpriser att välja mellan:
- En person (över 25 år) 250 kr
- Två personer (över 25 år) 400 kr
- En person (t.o.m. 25 år) 100 kr
- Två personer (t.o.m. 25 år) 150 kr 

SISTA ANMÄLNINGSDAG
Fredag den 9 mars kl 12.00.
Om det finns platser kvar efter sista anmälningsdagen går det att efteranmäla sig och betala på plats i Svenska Kryssarklubbens monter (A02:12) men då ingår inte entré till mässan 
 

VÄLKOMMEN!

Vid frågor, kontakta Maria Fasth på maria.fasth@sxk.se
eller 08-448 28 80.