Dela med dig av dina upplevelser till sjöss!

2018-01-08 Under båtmässan Allt för sjön håller Svenska Kryssarklubben i delar av scenarrangemanget Seglarforum, där seglare och andra delar med sig av sina erfarenheter och äventyr från nära och fjärran. Vi efterlyser nu medlemmar som vill föreläsa.

På Allt för sjön (3-11 mars) i Stockholm arrangeras Seglarforum där medlemmar och andra delar med sig av reseberättelser och erfarenheter från en scen i A-hallen.
– Vi vill att alla ska kunna hitta något intressant bland föreläsarna. Våra medlemmars båtliv har en otrolig bredd och vi hoppas att medlemmarna vill vara med oss av även på det här viset, säger Per Berkhuizen som är kanslichef för Svenska Kryssarklubben.

– När vi arrangerade det här senast var det tydligt att själva berättelsen och presentationen var minst lika viktig som destinationen som föreläsaren berättade om. Om föreläsaren är engagerad så blir publiken det också!

– Nu söker vi medlemmar som kan hålla en eller flera 30-minutersföreläsningar. Presentationerna bör ha bilder och video och det kan handla om allt från en helgeskader till en världsomsegling.

Seglarforums scen kommer att finnas mellan vår monter och seglarbryggan, i den stora A-hallen.

Vi vill ha tips från så många medlemmar som möjligt.
– Känner man till någon som man tycker har något roligt, spännande, lärorikt, intressant att berätta så är vi tacksamma för att få kontaktuppgifterna så att vi kan kontakta personen, säger Per Berkhuizen.

Allt för sjön arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö den 3-11 mars. Seglarforum är gratis för alla mässbesökare.

Kontaktuppgifter:
E-post: info@sxk.se
Telefon: 08-448 28 80 under kontorstid