Artikelarkiv

Eftersom det är många som ansöker om internationellt certifikat under våren och försommaren, och ofta strax innan avfärd, medför det att väntetiden blir något längre än normalt. Därför rekommenderar vi att du kontaktar oss i god tid för att slippa extra kostnader för snabbehandling. 

Snabbehandling (betyder att certifikatet skickas till dig inom två arbetsdagar) kostar plus 250 kr per ägare/befälhavare för medlemmar och plus 500 kr per ägare/befälhavare för icke medlemmar. 

Läs mer »
11 mar - 2018 | Segla med Kryssarklubben!

Här hittar du sommarens seglingsprogram för seglarläger Malma Kvarn, daglägret Kryssis och segelfartygen Atlantica, Gratia och Gratitude. Anmäld dig själv eller ge bort en spännande och lärorik segling med Kryssarklubben!
Kontakta respektive kansli för att få reda på vilka kurser och läger det finns platser kvar.

 

Stiftelsen Svenska Kryssarklubbens Seglarskola

4960

Läs mer »

Svenska Kryssarklubben hittar du i A-hallen monter A02:12.
Hos oss kan du teckna medlemskap till mässpris, köp dig en ny flagga, tävla och vinn fina priser i vår populära tävling och prata med funktionärer från olika verksamheter.  
Båtmässan pågår mellan den 3-11 mars på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Läs mer »
19 feb - 2018 | Långfärdsseminarium

Fredag den 9 mars kl. 12.00 är sista anmälningsdag för att få gratis entré till båtmässan i biljettpriset.
Välkommen att efteranmäla dig till seminariet och betala på plats i Svenska Kryssarklubbens monter A02:12. (Vi tar emot kort, kontanter eller Swish, se pris nedan).
Entré till båtmässan ingår inte i seminariebiljetten vid efteranmälan.

 

Inspirerande tre timmar för dig som planerar eller drömmer om att komma iväg.

 

TALARE

5968

Läs mer »
19 feb - 2018 | Nytt nummer av På Kryss

På Kryss är Svenska Kryssarklubbens medlemstidning och utkommer 8 gånger per år. Är du medlem i Svenska Kryssarklubben ingår På Kryss i ditt medlemskap. Läs mer om att bli medlem här.

 

Innehållet i På Kryss nr 2/2018:
Inledaren - VARFÖR INTE MOTORBÅT?
Läs INLEDAREN från ordförande Peter Follin längre ner på den här sidan.

Läs mer »

Följ vädret under två veckor (mellan den 10-23 mars) tillsammans med meteorologen Anders Ljungkvist, som har undervisat i meteorologi i över 30 år. Han guidar dig dagligen med hjälp av olika vädersajter och resonerar kring vilka av dessa som är användbara när man ska fatta kloka beslut ombord på båten.

Kursen läggs upp problemorienterat, där dagens väder är utgångspunkten. 

Läs mer »

På Allt för sjön i Stockholm arrangeras Seglarforum där medlemmar och andra delar med sig av reseberättelser och erfarenheter från en scen i A-hallen.
– Vi vill att alla ska kunna hitta något intressant bland föreläsarna. Våra medlemmars båtliv har en otrolig bredd och vi hoppas att medlemmarna vill vara med oss av även på det här viset, säger Per Berkhuizen som är kanslichef för Svenska Kryssarklubben.

Läs mer »

Vene 18 Båt är Nordeuropas största båtevenemang och pågår mellan den 9-18 februari på Messukeskus, Messuaukio 1, Helsingfors. 

 

5947     Foto från båtmässan: Mirkka Ankarkrans

 

Vi finns i hall 2, monternummer 2C39.
För dig som vill bli medlem har vi ett rabatterat erbjudande på medlemskap. Välkommen till vår monter så berättar vi mer!

 

Läs mer »

För 590 kr* blir du medlem ända fram till september 2019.

I priset ingår att alla i familjen blir medlemmar, medlemskap i två valfria kretsar och därmed möjlighet att delta i eskadrar, utbildningar och seminarier, båtregistrering, tre årsböcker (2017, 2018 och 2019) och medlemstidningen På Kryss.

Årsboken 2017 handlar om Sveriges kanaler.
Årsboken 2018 heter Skepparens handbok, utkommer i slutet av maj. 
Årsboken 2019 utkommer i slutet av maj 2019

Läs mer »

Svenska Kryssarklubbens Västkustkrets hittar du i hall F, på andra plan, samma plats som i fjol. Monternummer F04:52 och F04:53.
I montern säljer vi medlemsvaror och publikationer. Välkommen att tävla och vinn fina priser ur sortimentet.

Läs mer »